Συχνές ερωτήσεις

Αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα μια για πάντα χωρίς το κόστος και την ταλαιπωρία του ξυρίσματος η άλλων μεθόδων.

Μια γυναίκα ξυρίζει τα πόδια της 11.500 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της. Και ξοδεύει περίπου 12.000€  στο ξύρισμα. Η θεραπεία αποτρίχωσης με Laser είναι ταχύτερη, πιο άνετη και πιο άμεση από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης. Η αποτρίχωση με Laser είναι η μόνη μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα που κρατάνε για πάντα.

Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί η Laser αποτρίχωση και πώς διαφοροποιείται από τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα και το κερί. Δείτε τις εξελίξεις που έχουν γίνει στην αποτρίχωση και περάστε στο επόμενο στάδιο, στην αποτρίχωση με Laser. Επίσης λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεται και επιλέξτε τον κατάλληλο επαγγελματία που θα καταστρώσει μαζί σας το κατάλληλο πλάνο αποτρίχωσης και απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα. Η εταιρία iLoveLaser είναι εδώ για εσάς…

Κλείστε Ραντεβού

Και επωφεληθείτε από τις μοναδικές υπηρεσίες μας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις για Laser Αποτρίχωση

Η τιμή της κάθε συνεδρίας και της κάθε περιοχής μεταβάλλεται από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το μέγεθος της τριχοφυΐας του ατόμου που επιθυμεί να κάνει αποτρίχωση με Laser. Όπως ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός έτσι και η τριχοφυΐα μπορεί να διαφέρει κατά πολύ. Αναφορικά η αποτρίχωση Laser για Full Face κοστίζει 25€/συνεδρία. Κλείστε δωρεάν ραντεβού για τον προσδιορισμό της σωστής τιμής για την περιοχή που ενδιαφέρεστε.

Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει 3 φάσεις, την αναγενή η οποία είναι ουσιαστικά η φάση ανάπτυξης, την καταγενή και την τελογενή κατά την οποία η τρίχα πέφτει. Είναι σημαντικό να γίνονται οι εφαρμογές στα σωστά χρονικά διαστήματα ανάλογα την περιοχή. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το σύνολο των συνεδρίων που χρειάζονται, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, λόγω ορμονών, κληρονομικότητας η εγκυμοσύνης.

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής έτσι ώστε οι τρίχες να βρίσκονται στην αναγενή φάση ώστε η αποτρίχωση να είναι πιο αποτελεσματική. Σε βάθος χρόνου και όσο αποδυναμώνεται η τρίχα, αυξάνονται τα χρονικά διαστήματα των επισκέψεων.

Σε διάστημα 12 εώς 17 ημερών και αποκλειστικά εντός αυτού του χρονικού περιθωρίου μετά την θεραπεία (διαφορετικά χάνουμε τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας) γίνεται προαιρετικά ένας επανέλεγχος δωρεάν στην περίπτωση που δεν έχουν πέσει κάποιες τρίχες. 5 με 6 ημέρες μετά την κανονική συνεδρία απαιτείται από εσάς να γίνει scrub στην περιοχή του σώματος που έγινε αποτρίχωση, ώστε να αφαιρεθούν οι καμένες τρίχες. Στην περίπτωση που δεν γίνει scrub υπάρχει η ψευδαίσθηση πως υπάρχει επανέκφυση της τριχοφυΐας. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δωρεάν επανέλεγχος καθώς δεν υπάρχει εικόνα αν έχει ξεχαστεί κάποιο σημείο που να μην χτυπήθηκε με το Laser.

Επίσης αν δεν γίνει scrab και λόγω της ψευδαίσθησης πως οι τρίχες μας έχουν ξαναβγεί χρησιμοποιηθεί ξυράφι, πάλι δεν μπορεί να γίνει δωρεάν επανέλεγχος.

Για τα μικρά σημεία του σώματος όπως μασχάλη και πρόσωπο κ.α δεν απαιτείται επανέλεγχος.

Ο χρόνος θεραπείας διαρκεί από 10 λεπτά εώς και μία ώρα, εξαρτάται πάντα από την περιοχή θεραπείας.

Ο επανέλεγχος διαρκεί 5 λεπτά.

Πριν από την θεραπεία Laser η περιοχή πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή (να μην έχει χρησιμοποιηθεί αποσμητικό, κρέμα σώματος με χρώμα, μακιγιάζ, self tanning-αερογράφος). Μία με δύο μέρες πριν την πρώτη εφαρμογή και μόνο χρειάζεται να ξυριστεί κόντρα η περιοχή της θεραπείας, εκτός από το πρόσωπο. Σε περιοχές που υπάρχει τατουάζ δεν γίνεται εφαρμογή.

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά από εμάς με οδηγίες για το τι θα πρέπει να αποφύγετε και πως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο το δέρμα σας πριν την θεραπεία.

Μετά από την θεραπεία Laser  και για 2 εικοσιτετράωρα διατηρούμε καθαρή την επιδερμίδα, αποφεύγουμε την υπερβολική άσκηση, αποφεύγουμε την χρήση σκευασμάτων με βάση την αλκοόλη, αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο και κάθε ακτινοβολία και στην περίπτωση που δεν είναι δυνατόν  χρησιμοποιούμε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Η περιοχή θεραπείας μπορεί να παρουσιάσει κάποια ερυθρότητα μετά την θεραπεία και μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως ένα εικοσιτετράωρο. Τα συμπτώματα αυτά, μπορούν να περιοριστούν με την εφαρμογή κρύου νερού, αλόης ή ενυδατικής κρέμας (bepanthol) στην περιοχή. Το σίγουρο είναι πως το δέρμα μας θα αποκτήσει μια βελούδινη υφή.

Σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες είτε λόγω φυσικού χρώματος, είτε λόγω ηλιοθεραπείας ή Solarium, πρέπει να είναι πιο προσεκτική η εφαρμογή του Laser για την αποφυγή ανεπιθύμητων αντιδράσεων. Την εποχή του καλοκαιριού μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο πιθανόν να παραταθούν οι συνεδρίες για αργότερα.

Οι γυναίκες μπορούν να ξεκινήσουν το LASER μετά τη σταθεροποίηση της εμμήνου ρύσεως, όσο για τους άντρες δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Σε κάθε περίπτωση η περίοδος της εφηβείας είναι σχετικά δύσκολη όσον αφορά στην μείωση της τριχοφυΐας, λόγω των ορμονών.

Το Laser λειτουργεί επιφανειακά πάνω στο δέρμα, δεν έχει διαπιστωθεί ότι επηρεάζει κατά οποιονδήποτε τρόπο το έμβρυο ή τα όργανα, απλά καθαρά για προληπτικούς λόγους συνιστάται να γίνεται η εφαρμογή μετά τον τρίτο μήνα της κύησης. Όσον αφορά στην περίοδο του θηλασμού συνεχίζεται η θεραπεία καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς επιπτώσεις.

Δεν μπορεί να διενεργηθεί συνεδρία μετά από πρόσφατη ηλιοθεραπεία που έχει επηρεάσει το δέρμα μας.

Κατά τη διάρκεια λήψης φαρμακευτικού σκευάσματος που προκαλεί φωτοευαισθησία δεν μπορεί να διενεργηθεί συνεδρία π.χ (αντιβιοτικά, κορτιζόνη, χάπια ακμής κ.α).

Ενημερώστε μας για την όποια φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνεται ώστε να σας δώσουμε την κατάλληλη οδηγία για το πότε μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης (DCD) του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το Laser της Candela. Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης είναι διαφορετικός σε κάθε άτομο γι’ αυτό σε κάποιες εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδική κρέμα για τοπική αναισθησία.