ΡΙΖΙΚΗ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


Αποτρίχωση από την ρίζα...

Η ριζική αποτρίχωση επιτυγχάνετε με την λεγόμενη ηλεκτρόλυση, την διοχέτευση παλμού ηλεκτρικής ενέργειας απευθείας στον θύλακα της τρίχας.

Με αυτή την μέθοδο επιτυγχάνουμε καυτηριασμό στον θύλακα της τρίχας, ανεξαρτήτου χρωματισμού της τριχοφυίας. Είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για λευκές τρίχες με επιτυχία αποτρίχωσης στο 100%. Η εφαρμογή γίνεται τρίχα τρίχα, έτσι επιτυγχάνουμε το απόλυτο ακόμα σε λευκές τρίχες που αυτές δεν επηρεάζονται από την αποτρίχωση με Laser λόγω του λευκού χρώματος.

Λόγω της μεμονωμένης εφαρμογής σε κάθε τρίχα απαιτεί περισσότερο χρόνο από τις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης. Στα θετικά είναι πως η εφαρμογή πραγματοποιείται ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα.

Η χρέωση της ριζικής αποτρίχωσης γίνεται ανά λεπτό, με κόστος 2€ ανα λεπτό και με ελάχιστη χρέωση 3€ το πρώτο λεπτό το οποίο συμπεριλαμβάνει και την βελόνα που απαιτείται για την εφαρμογή.

Η ριζική αποτρίχωση εφαρμόζεται με το μηχάνημα APILUS senior 3G το πιο εξελιγμένο μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης στον κόσμο προέλευσης και κατασκευής στον Καναδά.