ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΕΜΑΣ


H εταιρεία iLoveLaser δημιουργήθηκε το 2014 στο Περιστέρι Αττικής μετά από πολυετή εμπειρία στον τομέα της Αισθητικής και Laser αποτρίχωσης. Η εκπαίδευση μας έχει γίνει στο εξωτερικό από τον όμιλο της Candela, με μοναδική εξειδίκευση την καταπολέμηση της τριχοφυΐας. Με τον τίτλο Laser specialist και την πολυετή πείρα μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την κατάλληλη λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι μηχανήματα της τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite του ομίλου Candela τα οποία είναι, τα πιο ασφαλή και τα πιο αποτελεσματικά στον τομέα της αποτρίχωσης. Επίσης φέρουν την έγκριση του Αμερικάνικου οργανισμού FDA για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους, στον τομέα της αποτρίχωσης.

Έχοντας την γνώση και την πείρα, στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, Laser αποτρίχωσης. Σχεδιάζουμε με επαγγελματισμό την κατάλληλη θεραπεία και στήνουμε πλάνο για τον καθένα ξεχωριστά. Ακολουθούμε πιστό χρονοδιάγραμμα για την κάθε συνεδρία του Laser και προσαρμόζουμε το σύνολο της θεραπείας ώστε να έχει την μικρότερη χρονική και οικονομική επιβάρυνση ο επισκέπτης. Μάρτυρες είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.